En notis

Vilken skitdag. Calle Bildt langar plutonium till USA. Som lovat att destruera det. Hahaha! Och Filippa Reinfeldt väljer skattesmitarföretaget Capio som bäst lämpat att driva all vård på St Görans sjukhus. På kuppen ska de spara 120 miljoner kronor per år. Åt ett bolag som är skrivet i skattesmitarparadiset Jersey? Vad fint. Ännu mer Caremavård! Borde inte Filippa & Co dömas för förskingring av våra gemensamma pengar?

Själv är jag såååå trött på att vara sjuk. Jag ska inte bli långrandig genom att utveckla saken. Istället delar jag med mig av ännu ett fynd ur mina gamla pappershögar. En på något underligt vis rolig notis... Fult inskannad, men det kan inte hjälpas. Rapporten är ändå komisk.

 


Kommentarer
Postat av: farfander

Hoho! Tänk om detta hänt mig i ungdomens ljuva dagar!

Nåja, jag behövde inte Viagra på den tiden... :-)

2012-03-28 @ 16:27:39
Postat av: Britt-Mari

En notis som var riktigt bra. Det är hur du har det, hur du känner, hur du mår som är viktigt. Sedan kanske man inte alltid vet vad man ska svara men minns en sak, man tar in, tar till sig, bearbetar i huvudet, försöker sätta sig in, försöker förstå.Du finns i mina tankar varje dag.

2012-03-28 @ 19:28:56
Postat av: Lena

Ja, jag vet inte riktigt varför jag tycker notisen är så himla kul. Kanske för att idén är lite som Märta Tikkanens "Män kan inte våldtas" med människor som bestämt sig för att inte vara offer?Tack för din varma omtanke Britt-Mari. Hoppas du har en härlig vår! Kram

2012-03-28 @ 21:29:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0