Ett snyggo!

Tänka sig - en fågel som både är rosa och turkos - att naturen kan göra något så vackert! Bara sådär... Undrar om den tutar och skräpar ner mycket? Eller om den står ut med att man själv gör det?



Kommentarer
Postat av: Nina

ser den inte lite gay ut?

2012-03-06 @ 13:17:41
Postat av: Lenan

Fniss! Mja, kanske det? Jag tycker att det liksom ingår i de flesta fåglars personlighet att vara lite knasiga, retfulla och söta samtidigt. Det är därför man orkar vara fågelägare, trots att dom sprätter frön och skiter överallt. Samt går upp halvsex på morgonen och hojtar TUUUUUUT tills man vaknar och förskräckt går upp. När dom då får sällskap sådär på morgonkvisten känner dom sig trygga och somnar om. Då blir man typ arg. Lyckas man ändå somna om så kan man ge sig tusan på att dom anar det och börjar tuta igen. Sådär håller man på. Det är som tortyr fast också komiskt på nåt vis... Som fågeldiggare har man förmodligen något sadomacho-problem kanske..? ;-)

2012-03-06 @ 19:02:19
Postat av: Björne

Tror du inte att den är genmanipulerad, dvs framavlad genom urval? Har för mig att de i naturligt tillstånd är blekare. #Glädjedödare#

2012-03-07 @ 11:31:10
URL: http://bjorn.es
Postat av: Lenan

Så är det nog för de flesta av oss så här års. Man känner sig lite färglös. Men med en flaska brun utan sol och smink kan man nog piffa upp även denna lilla varelse. ;-)

2012-03-07 @ 12:42:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0