Min nya favoritdag

Minimalt med trafik, skrik och skrän på gatan. Meditativa snöflingor singlar ner. Tyst, lugnt och skönt. Varför har jag alltid ogillat Långfredagar? Det är ju härligt med frid. Hoppas det håller i sig även i natt. Igårnatt lät det baske mig som om fyllefjortisarna åkte en skateboardtävling på biltaken utanför. Eller var det wasabichockade Blåkullabesökare på hemväg kanske?

Kommentarer
Postat av: Anna

Ja långfredagar är bra, kravlösa. Det enda man måste göra förutom att tänka på Jesus hela dagen, är att norpa så osynligt som möjligt ur barnens påskägg.Kom på det bästa sättet att tillbringa långfredagen; i soffan med Dom kallar oss mods-trilogin! Mycket mycket bra.2012-04-06 @ 22:17:04
Postat av: Nenne

Tillbringade långfredag i Florens och man tror ju att allt ska vara så himla stängt och kyrkligt i katolska länder men icke sa Nicola. Allt var öppet och det enda som antydde att det var något lurt var att krucifixen i deras kyrkor var täckta av lila tyg. Annars var det full fart på folk och kommers. Skönt för en sann turist som förvisso inte shoppade så mycket (mer än vin!!) men förnöjr flanerade mellan uteserveringarna och sippade chianti.

2012-04-09 @ 16:43:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0